Rengasmyynti

Kangasalan Rengasmyynti palvelee asiakkaitaan lähes 600 neliön toimitiloissa Kangasalantien varrella Pikonkankaalla. Meiltä kaikki renkaat, vanteet ja renkaiden asennukset niin henkilö- kuin pakettiautoihin takuutyönä ja ammattitaidolla.

Kattava rengasvalikoima

Meiltä saat monet laadukkaat testimenestyjät sekä edullisemmat rengasmerkit ja mallit henkilöautoihin, katumaastureihin, pakettiautoihin, matkailu-autoihin, pick-uppeihin, offroadiin, peräkärryihin sekä mönkijöihin.

Pyrimme pitämään hyllyssä yleisimmät koot useissa eri merkeissä, mutta jos ei haluamaasi tuotetta heti löydy, useassa tapauksessa saamme renkaat tilaamalla seuraavaksi päiväksi. Kaikki rengaskoot 10-22"!

› RENGASTARJOUS

Meiltä saat varmasti varmasti sinunkin autoosi sopivat renkaat - kysy tarjous omaan autoosi sopivasta rengaskoosta viereisellä rengastarjouslomakkeella, käymällä paikanpäällä tai soittamalla puh. 03-3773177!

Tutustu talvirenkaiden hinnastoon! Tutustu kesärenkaiden hinnastoon!

Rengashotelli on huoleton autoilijan palvelu

Suosittu rengashotelli palvelumme on huoleton tapa vaihdattaa ja säilyttää kausirenkaita. Rengaskoot kasvavat jatkuvasti ja painavat rengassarjat on kätevää jättää meille säilytykseen.

Kausisäilytys sisältää renkaiden vaihdon, mahdollisten ilmanpainevahtien kalibroinnin vaihdon yhteydessä, pesun säilöön meneviin rengassarjoihin, asianmukaisen kausisäilytyksen ja renkaiden kuntotarkistuksen ennen seuraavaa vaihtokautta.

Rengastyöt

Meillä onnistuu myös kaikki rengastyöt, kuten omien rengassarjojen asennus vanteille, tasapainoitukset ja paikkaukset. Käytämme paikkauksissa laadukkaita TipTop -tuotteita. Paikkauksiin annamme myös renkaan eliniän aikaisen takuun.

Pultit ja mutterit

Meiltä löytyy autokohtaiset alkuperäiset pultit ja mutterit noin 200 eri automalliin heti hyllystä. Sekä tietysti tarvikemutterit ja pultit sekä soviterenkaat tarvikevanteisiin.

Vannevalikoima laidasta laitaan

Laadukas vanne kestää hyvin monttuja ja kovia iskuja isommissakin kokoluokissa. Meidän kautta kattava valikoima mm. italialaisia ja saksalaisia laatumerkkejä kilpailukykyisin hinnoin.

Tukkureidemme kautta myös monia autokohtaisia, alkuperäistä vannetta mukailevia suorasovite malleja, mihin sopii alkuperäiset keskikupit sekä alkuperäisten vanteiden pultit tai mutterit.

Vannemallistoista löytyy erilaisia tyylisuuntauksia ja värejä aina vaativimmillekkin asiakkaille. Tehdään yhdessä autostasi sinun näköinen. Katso mm. nämä vannetukkurimme!

Fixus Kangasala - Autohuolto ja Autotarvike

Rengasmyynti

Soita & varaa aika!
Puh. 03-377 3177

Tervetuloa palveltavaksi!
MA-PE 8-17 • LA 9-14

Huom! Sesonkiaikaan pidennetyt aukioloajat!

Tarjouspyyntö (Renkaat ja vanteet)

Lähetä sähköpostia osoitteeseen rengasmyynti@fixuskangasala.fi tai lähetä viesti tällä lomakkeella.

Lisää tarjouspyynnön viestikenttään seuraavat asiat:

• Rengaskoko (esim. 205 55 16 ")
• Renkaan merkki (esim. Hankook)
• Rengasmalli: Kesä-, kitka- tai nastarengas (Aihe-kenttään)
• Toivottu hintaluokka (edullinen/keskihintainen/premium)

  Nimi (*)

  Sähköposti (*)

  Puhelinnumero (*)

  Autosi rekisterinumero (esim. ABC-123) (*)

  Aihe (Kesä-, kitka-, tai nastarenkaat)

  Viesti  rautamo.fi

  Monen tyylisiä laadukkaita eurooppalaisia ja amerikkalaisia brändejä, edullisista vaihtoehdoista aina vannemaailman puhuttelevimpiin merkkeihin (Vertini, BBS, Rotiform, GMP, Vossen, Rial, Alutec, Etabeta). Myös alkuperäistä vannetta vastaavat laadukkaat merkkikohtaiset replicat. Rautamon kautta saamme myös KW:n säädettävät alustasarjat.

  alcar.fi

  Laadukkaita eurooppalaisia vanteita. Tuotemerkit: AEZ, Dotz, Dezent, MAK, Alcar- teräsvanteet.

  erikoisvanteet.fi

  Hyvä valikoima offi/pick-up puolelta aina kilpavanteisiin asti. Suomen varastolta vuorokaudessa saatavat merkit: Nitro wheels, Advanti Racing, Ballistic off-road, BM Racing, CSP.

  Tehdastilauksella saatavat tuotemerkit: OZ, MSW, SPARCO, TSW.

  vanteet.koivunen.fi

  ACC:n ja MAYHEM vannevalikoima on kasvanut mukavasti ja varsinkin isoissa kokoluokissa hinnat ovat todella sopivat. Koivusen vannevalikoiman löydät täältä.

  jr-wheels.com - Japan racing wheels

  Japan Racing eli tuttavallisemmin "JR", on kirkkaasti yksi suosituimmista vannemerkeistä markkinoillamme. Japan Racing -vanteita voitkin bongata niin harrastepeleissä kadulla kuin kilpapuolellakin, lukuisilla tiimeillä mm. drifting sekä rallikäytössä.

  Japan Racingin vanteet ovat vakiinnuttaneet suosionsa niiden laadun ja tyylikkään ulkonäön kautta. Valikoima kattaa poikkeuksellisen laajasti lähes kaikki olemassaolevat pulttijaot, ja hyvinkin äärimmäiset offsetit ja vanneleveydet. Tuotteet on kaikki tehdastilaus tavaraa ja toimitus kestää 4-6 arkipäivään.


  TPMS-ilmanpainevahdit

  Lähes kaikista uudemmista autoista löytyy ilmanpainevahdit. Järjestelmän tarkoitus on nimensä mukaan seurata rengaspaineita, ja näin vähentää autoista syntyviä päästöjä sekä lisätä turvallisuutta.

  Järjestelmä ilmoittaa kuljettajalle, jos jonkin renkaan paine laskee yli 20% auto- ja rengaskohtaisesta oletusarvosta tai viimeistään kun rengaspaine laskee alle 1,5bar. Tällöin kuljettaja voi turvallisesti pysähtyä ajoissa ennen mahdollista vaaratilannetta.

  Ilmanpainevahteja on kahdenlaisia. Ns.passiivinen järjestelmä perustuu auton ABS järjestelmän tulkintaan renkaan pyörimisnopeuden muutoksesta kun taas ns. aktiivisessa järjestelmässä on paineanturit jokaisessa vanteessa ja mittaustulos on tarkempi. Aktiivista järjestelmää käyttäviin malleihin, meillä löytyy edullisesti CUB- ilmanpainevahteja , esimerkiksi uuden vannesarjan oston yhteydessä.