Rengasmyynti

Kangasalan Rengasmyynti palvelee asiakkaitaan lähes 600 neliön toimitiloissa Kangasalantien varrella Pikonkankaalla. Meiltä kaikki renkaat, vanteet ja renkaiden asennukset niin henkilö- kuin pakettiautoihin takuutyönä ja ammattitaidolla.

Kattava merkkivalikoima

Meiltä saat kaikki tunnetuimmat rengasmerkit varmasti kilpailukykyiseen hintaan. Olemme Hankook, Bridgestone ja Nokian renkaat -virallisia jälleenmyyjiä Suomessa. Meillä on myös sopimukset Suomen ja euroopan isoimpien rengas ja vannetukkureiden kanssa, joten jokaiselle asiakkaallemme löydämme varmasti halutun tuotteen laajasta verkostosta, parhaaseen hintaan.

Pyrimme pitämään paikanpäällä kaikki yleisimmät koot useassa eri merkissä, mutta jos ei tuotetta hyllystä löydy, useassa tapauksessa saamme renkaat tilaamalla päivässä meille.Rengashotelli on huoleton autoilijan palvelu

Suosittu rengashotellipalvelumme on huoleton tapa vaihdattaa ja säilyttää renkaita. Uudemmissa autoissa rengaskoot alkavat olemaan melko isoja sekä painavia ja vaihtaminen todella työlästä.

Kausisäilytys sisältää renkaidenvaihdon, vanteiden pesun säilöön meneviin rengassarjoihin, kausisäilytyksen ja vakuutuksen. Lisäksi tarkastamme kaikki säilörenkaat ennen seuraavaa vaihtokautta ja otamme tarvittaessa yhteyttä.

Rengastyöt

Meiltä myös kaikki rengastyöt kuten omien rengassarjojen asennus vanteelle, tasapainoitukset tai paikkaukset laadukkailla TipTop-sisäpuolelle asennettavilla tubeless paikoilla. Paikkauksiin annamme myös renkaan eliniän aikaisen takuun.

Vanteet ja TPMS- ilmanpaineanturit

Meidän kautta todella kattava valikoima laatuvanteita autoon kuin autoon. Jos olet ostamassa uutta autoa tai olet tuonut esimerkiksi saksasta auton, muistathan kysyä meiltä vanne/rengastarjouksen esimerkiksi talvirengaspaketista. (sisältäen renkaat, vanteet ja mahdollisesti vanteeseen asennettavat TPMS -ilmanpainevalvonta anturit koodattuna)

Vanteet mm. seuraavilta tukkureiltamme:

rautamo.fi
alcar.fi
koivunen.fi/tuotteet/renkaat_vanteet.html
inter-tyre.nl
erikoisvanteet.fi
uspartsperformance.fi/renkaat-ja-vanteet/vanteet

Sesonkiaikaan on hyvä varata aika muutamia päiviä etukäteen numerosta 03-3773177. Jos kaikki puhelimet ovat varattuina, numerosi jää talteen ja soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Rengastarjouspyynnön voit jättää oheisella lomakkeella tai suoraan lähettämällä sähköpostia rengasmyynti@fixuskangasala.fi. Muistathan katsoa rengaskoon sen kauden renkaiden sivusta, mitä olet vaihtamassa. Monesti kesärenkaat ja vanteet ovat erikokoiset kuin talvirenkaat ja vanteet.

Tervetuloa palvelevaan rengasliikkeeseen.


Klikkaa ja tutustu Fixus-ketjun valikoimaan

Tästä Fixus-ketjun renkaat ja vanteet-sivulle


Tarjouspyyntö (Renkaat ja vanteet)

Lisää tarjouspyynnön viestikenttään seuraavat asiat:

  1. Rengaskoko (esim. 205 55 16 “)
  2. Renkaan merkki (esim. Hankook)
  3. Rengasmalli: Kesä-, kitka- tai nastarengas (Aihe-kenttään)

Nimi (*)

Sähköposti (*)

Puhelinnumero (*)

Autosi rekisterinumero (esim. ABC-123) (*)

Aihe (Kesä-, kitka-, tai nastarenkaat)

Viesti